Financieel inzicht vermindert stress

Geldzorgen.
Ze zorgen ervoor dat we minder gelukkig, mobieler en productiever zijn. Ze leiden vaak tot stress, concentratieverlies, een (tijdelijk) lager IQ en verzuim.

Helder & praktisch

Keuzes vergemakkelijken

Deskundig

inzicht biedt handelingsperspectief

Financieel Fit

Werknemers
13% van de werknemers heeft op dit moment zorgen of vragen over geld. 78% van de werknemers zou het liefst bij hun werkgever terecht kunnen als zich een situatie voordoet die financiële gevolgen heeft. Denk aan minder werken, vervroegd of deeltijd pensioen of minder inkomen door arbeidsongeschiktheid.  

Financiële fitheid speelt een grote rol als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Inzicht in de financiële situatie geeft medewerkers handelingsperspectief. 

Het is daarom van belang dat de werknemer bij ú terechtkan. Bied financieel inzicht aan als arbeidsvoorwaarde en neem de kosten voor uw rekening.
Dit kunt u doen bij de start of wijziging van uw pensioenregeling. Of bij gebeurtenissen met een grote financiële impact, zoals scheiding of ontslag.
Sommige werkgevers bieden hun medewerkers iedere 5 jaar een financieel advies aan.  

Pensioennext helpt u (en uw HR afdeling ) hierbij met  ‘Financiële inzicht’. Samen met de werknemer maak ik een overzicht van de financiën en leg dit vast. De werknemer kan alle vragen stellen. Begrijpelijk en benaderbaar. En voor u betaalbaar.
Wilt u meer weten of een offerte? Neemt u gerust contact op. 

ZZP’ers
Natuurlijk bent u druk met het ontwikkelen van uw eigen business en heeft u geen tijd om even stil te staan bij een Financieel Plan. Maar toch. Vandaag hiermee beginnen is het verstandigst. Niet uitstellen. Welke inkomensrisico’s loopt u eigenlijk? Bij arbeidsongeschiktheid en bij overlijden? En heeft u eigenlijk een reservepotje ‘geld voor later’?  

Particulieren
Bent u onlangs gescheiden of bent u voornemens te scheiden? Pensioen moet je delen. Of heeft u totaal geen inzicht in uw huidige en/of toekomstige inkomsten? Hoeveel pensioen heeft u (over)? Hoeveel bouwt u nog op? Dat soort vragen. Financieel inzicht geeft dan rust. U weet hoe u ervoor staat. U kunt een plan maken of weet uw onderhandelingspositie.
Ook in andere situaties, denk aan arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid kan financieel inzicht rust bieden. 

Pensioennext helpt

Aanbieding

Financieel inzicht biedt u handelingsperspectief.
Pensioennext helpt. Samen met ú maak ik een overzicht van uw financiën.

Twee uitgebreide financiële rapportages kosten nu slechts € 395,- inclusief BTW (normale prijs € 550,- inclusief BTW).
Deze aanbieding duurt tot 1 juni 2020.

Wat bied ik?

  • In een sessie van 1,5 uur maken we gezamenlijk, via schermdelen, jouw persoonlijke situatie inzichtelijk. We bespreken de aandachtspunten en ik beantwoord vragen.
  • Ik maak maximaal 2 scenario’s voor jou. Bijvoorbeeld jullie situatie bij de huidige AOW-leeftijd en scenario 2 bij gelijktijdig pensionering.
  • Alle tips en aanbevelingen leg ik vast in twee rapportages die je per e-mail ontvangt.
  • Heb je meer tijd nodig of wil je meer scenario’s? Dat kan. Dit doe ik dan tegen een vergoeding van de bestede tijd á € 135,- excl. BTW per uur.

Financieel inzicht maakt uw huidige en toekomstige financiële situatie duidelijk. U heeft handelingsperspectief. Kan ik eerder met pensioen? Is dit betaalbaar? In een gesprek van 1,5 uur kan ik uw situatie al inzichtelijk maken. Alles leg ik vast in een begrijpelijk rapport.

“Francis van Hout is uiterst deskundig en schakelt snel! Ik heb nu al in 3 dossiers een pensioenadvies door Francis laten opstellen en steeds zijn haar rapporten weloverwogen en goed onderbouwd, zodat ik daar vervolgens weer goed mee uit de voeten kan in de verdere afwikkeling van een scheidingsdossier. “

Mr. Karen Lans

Partner bij Vandaagadvocaten

“Francis is een bevlogen persoon die zeer contentieus haar werk doet. Betrouwbaar en snel in haar acties. Werkt goed samen en is niet gauw tevreden als het resultaat onvoldoende lijkt. Prettig en aimabel in de omgang. Kortom prima om mee te werken.”

De heer Teus van Veen

Voorzitter Commissie van Bezwaar PGB

“Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.”

William Davidson

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2021 Pensioennext

Mogelijk gemaakt door Dock IT

Contact 

Mr. F.A. van Hout 

Bezoekadres:

Stationsgebouw Den Dolder CS
Dolderseweg 148a
3734 BL Den Dolder

Postadres:

Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven
Share This