ZZP’er en een wezenpensioen voor jouw kinderen

Meer informatie?

Eerste hulp bij pensioenvragen

ZZP’er & Wezenpensioen

Zodra je uitdienst treedt bij jouw werkgever en voor jezelf begint, vervalt (hoogstwaarschijnlijk) het wezenpensioen voor jouw kinderen.

Er is dan geen nabestaandenvoorziening bij overlijden. Er is geen extra financiële ondersteuning voor jouw kinderen vanuit een pensioenregeling. Dit moet je zelf regelen. Voorkom dit financiële ‘gat’. Dit kan eenvoudig en hoeft niet duur te zijn. Tref privé een regeling. Bijvoorbeeld een uitkering totdat jouw kind 25 jaar is. Laat je informeren over de mogelijkheden. Maak een financieel inzicht plan en ken de fiscale gevolgen.

Meer informatie?

Pensioennext helpt

Korte lijnen en persoonlijke aandacht.

Pensioennext is een ervaren en onafhankelijk adviseur die voor jou de meest passende oplossing zoekt.

Meer weten?

“Francis van Hout is uiterst deskundig en schakelt snel! Ik heb nu al in 3 dossiers een pensioenadvies door Francis laten opstellen en steeds zijn haar rapporten weloverwogen en goed onderbouwd, zodat ik daar vervolgens weer goed mee uit de voeten kan in de verdere afwikkeling van een scheidingsdossier. “

Mr. Karen Lans

Partner bij Vandaagadvocaten

“Francis is een bevlogen persoon die zeer contentieus haar werk doet. Betrouwbaar en snel in haar acties. Werkt goed samen en is niet gauw tevreden als het resultaat onvoldoende lijkt. Prettig en aimabel in de omgang. Kortom prima om mee te werken.”

De heer Teus van Veen

Voorzitter Commissie van Bezwaar PGB

“Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.”

William Davidson

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2021 Pensioennext

Mogelijk gemaakt door Dock IT

Contact 

Mr. F.A. van Hout 

Bezoekadres:

Stationsgebouw Den Dolder CS
Dolderseweg 148a
3734 BL Den Dolder

Postadres:

Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven
Share This