Financieel inzicht

Een goed Financieel Inzicht Rapport geeft rust.
Het kan een uitgangspunt zijn voor het maken van plannen of het nemen van beslissingen.
Even sparren? Neem contact op:

Helder & praktisch

Keuzes vergemakkelijken

Deskundig & succesvol

inzicht biedt handelingsperspectief

Heeft u financieel inzicht? 
Hoe staat u ervoor?

Een goed financieel inzicht rapport geeft rust. Het kan een uitgangspunt zijn voor het maken van plannen. Dit helpt bij echtscheiding, maar ook bij einde dienstbetrekking.

Uit onderzoek blijkt: geldzorgen maakt dat we minder gelukkig, mobieler en productiever zijn. Ze leiden vaak tot stress, concentratieverlies, een (tijdelijk) lager IQ en verzuim.

U wilt weten hoe u er financieel voorstaat? Of wilt u een rapportage voor uw cliënt?
Neem contact op.

Wees ook financieel fit

Financieel Inzicht Rapport

Particulier

Werkgever

Ondernemer

Tarieven

“Na mijn scheiding was het noodzakelijk mijn financiën onder de loep te nemen. Francis werd me via een vriendin aangeraden en reageerde direct op mijn mail. Na een kennismakingsgesprek is ze voor mij aan de slag gegaan. Ze was helder in wat de mogelijkheden waren, gaf gedegen advies en ruimte om te kiezen. Ik vond het erg prettig dat ze ook had nagedacht over dingen waar ik helemaal niet aan gedacht had of over gesproken had. Ze was betrokken. Ook haar kosten waren transparant, geen verrassingen. Ik kon door haar hulp een keuze maken die bij mij past, die goed voelt en financieel klopt. Ik kan haar van harte aanbevelen. “

Mevrouw Noël Bertels

Boekhandelaar

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2021 Pensioennext

Mogelijk gemaakt door Dock IT

Contact 

Mr. F.A. van Hout 

Bezoekadres:

Stationsgebouw Den Dolder CS
Dolderseweg 148a
3734 BL Den Dolder

Postadres:

Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven
Share This