Wetgeving & Jurisprudentie

Om tot een goed pensioenadvies te komen, is kennis van de specifieke pensioenwetgeving en jurisprudentie een must.
Even sparren? Neem contact op:

Helder & praktisch

Keuzes vergemakkelijken

Deskundig

inzicht biedt handelingsperspectief

Actuele kennis

Om tot een goed pensioenadvies te komen, is kennis van de specifieke pensioenwetgeving en jurisprudentie een must. De veranderingen gaan continu door. Naast het Pensioenakkoord (beoogde ingangsdatum 1 januari 2023), treedt per 1 januari 2022 de nieuwe Wet pensioenverdeling bij scheiding 2022 in werking.

Pensioennext volgt ontwikkelingen op de voet.

 

Meer weten?
Neem gerust contact op.

"Francis van Hout is uiterst deskundig en schakelt snel! Ik heb nu al in 3 dossiers een pensioenadvies door Francis laten opstellen en steeds zijn haar rapporten weloverwogen en goed onderbouwd, zodat ik daar vervolgens weer goed mee uit de voeten kan in de verdere afwikkeling van een scheidingsdossier. "

Mr. Karen Lans

Partner bij Vandaagadvocaten

"Na een heel kundig en prettig gesprek met Francis, zijn onze financiële zaken helder en inzichtelijk. Ook op het gebied van pensioen heeft ze goed met ons meegedacht. Ik heb het gesprek als prettig en praktisch ervaren. We gaan met Francis verder."

De heer Bart Haans, bladmanager bij Uitgeverij Uquilair BV

"Na mijn scheiding was het noodzakelijk mijn financiën onder de loep te nemen. Francis werd me via een vriendin aangeraden en reageerde direct op mijn mail. Na een kennismakingsgesprek is ze voor mij aan de slag gegaan. Ze was helder in wat de mogelijkheden waren, gaf gedegen advies en ruimte om te kiezen. Ik vond het erg prettig dat ze ook had nagedacht over dingen waar ik helemaal niet aan gedacht had of over gesproken had. Ze was betrokken. Ook haar kosten waren transparant, geen verrassingen. Ik kon door haar hulp een keuze maken die bij mij past, die goed voelt en financieel klopt. Ik kan haar van harte aanbevelen."

Noël Bertens, boekhandelaar

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2021 Pensioennext

Mogelijk gemaakt door Dock IT

Contact 

Mr. F.A. van Hout 

Bezoekadres:

Stationsgebouw Den Dolder CS
Dolderseweg 148a
3734 BL Den Dolder

Postadres:

Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven
Share This