06-42159310

beeldlogo

Een AOV-maatwerkoplossing voor iedere ondernemer 

AOV     

Pensioennext is een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd op het gebied van Pensioen-, Inkomen en Vermogensvorming.

Bent u op zoek naar een passende AOV oplossing, dan bent u bij mij goed. Ik ben een specialist op het gebied van AOV.

Na een eerste kennismaking maak ik een inventarisatie van uw wensen en doelstellingen. Ik maak een klantenprofiel en uw risicobereidheid schat ik in. Na een grondige analyse van alle gegevens kom ik tot een advies. Hierbij maak ik ook een financiële analyse die ik vastleg in een rapport. Indien gewenst, kan ik voor u een passend product bemiddelen met nazorg. Mocht het tot een claim komen, dan kan ik u ook adviseren.

Ik ben vrij in mijn advies en word alleen door mijn klanten betaald.

U kunt eventueel ook in de avonduren met mij afspreken.

Ik verzorg AOV voor:

  • professionals 
  • DGA’s
  • starters

Een eenmaal afgesloten AOV moet actueel gehouden worden. Pensioennext helpt hierbij. 

 

Op AOV-gebied ken ik de actuele ontwikkelingen. Een AOV is maatwerk. Voor iedere ondernemer anders. Mijn werkmethode is persoonlijk, coachend en professioneel. Zo bereik ik voor mijn relaties een optimaal resultaat.

Francis van Hout

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This