06-42159310

beeldlogo

Pensioen is een waardevolle arbeidsvoorwaarde 

Collectief pensioen

Wenst u een nieuwe pensioenregeling op te zetten of de huidige pensioenregeling aan te passen? 

Pensioennext verzorgt graag het pensioenadvies over de pensioenregeling voor uw werknemers.

Eén van de meest complexe en waardevolste arbeidsvoorwaarde is pensioen. Een oudedagsvoorziening voor uw werknemers. Een voorziening voor de nabestaanden bij overlijden. Graag bied ik een helder blik op deze ingewikkelde regeling en biedt beheersbare pensioenoplossingen. In mijn keuze ben ik totaal onafhankelijk. De werkgever betaalt mij voor mijn diensten.

Naast een goed pensioenadvies kan ik ook de regeling toelichten aan uw medewerkers. Met een helder pensioencommunicatie traject voldoet u aan uw zorgplicht als werkgever. Denk eraan: deze verplichting ligt bij ú, niet bij de pensioenuitvoerder.

Voor pensioencommunicatie maak ik gebruik van een modern communicatieplatform die voor iedereen 24-uur per dag bereikbaar is. Een persoonlijke website en app voor uw bedrijf. Bereikbare en begrijpelijke pensioencommunicatie. Fun voor uw medewerkers.

 Pensioennext

  • Inventariseert uw situatie en wensen: ik kan actief luisteren
  • Analyseert de uitgangspunten en mogelijkheden: ik stel kritische vragen om tot de kern te komen
  • Adviseert een passende oplossing: ik neem de meeste actuele (wets)ontwikkelingen mee
  • Nazorg: door brede juridische achtergrond extra zorg voor uw medewerkers en ondersteuning van uw HR bij life-events
  • Kan optioneel beheer leveren
  • Pensioencommunicatie specialist
  • Groot gespecialiseerd netwerk
  • Kan, indien u dat wenst, per medewerker zijn of haar pensioensituatie in beeld brengen en waar nodig aanvullende maatregelen adviseren
  • Beantwoord al uw pensioenvragen
  • zeer ervaren specialist

 

Betrek uw personeel bij de regeling. Maak het persoonlijk en herkenbaar. Uw pensioenregeling wordt dan beter gewaardeerd door uw personeel. En dat is het natuurlijk winst.

Op pensioengebied ken ik de actuele ontwikkelingen.
Mijn werkmethode is persoonlijk, coachend en professioneel. Zo bereik ik voor mijn relaties een optimaal resultaat.

Francis van Hout

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This