06-42159310

beeldlogo

Optimaal advies met perfecte oplossingen 

Ik sta voor betrouwbaarheid, kwaliteit, kennis, ervaring en persoonlijke aandacht.
 Samen met u krijg ik uw situatie en de mogelijkheden helder.

Advies

Mijn adviestraject bestaat uit de volgende onderdelen:
• intake gesprek, vaststellen van de vraag of het probleem
• bepalen van doelen en plan van aanpak
• inventariseren
• analyseren • schriftelijk advies met toelichtend gesprek

Indien gewenst, bemiddel en beheer  ik voor u een verzekeringsproduct die passend is bij de door u gewenste oplossing. Hierin ben ik 100% adviesvrij.

U kunt met mij ook in in de avonduren afspreken.

 

 

heldere afspraken

Ik hecht aan duidelijke afspraken die schriftelijk worden vastgelegd. Voordat ik voor u aan de slag ga, ontvangt u van mij een dienstverleningsopdracht. Hierin beschrijf ik onder meer de opdracht en het uurtarief  en maak ik een inschatting van de te bestede uren.  Het is ook mogelijk om vooraf een vast bedrag af te spreken. Voor de aanvang van de werkzaamheden dien ik u identiteit vast te stellen en vraag ik om een kopie van een geldig legitimatiebewijs.

Om zo goed mogelijk te kunnen adviseren ben ik afhankelijk van de informatie die u mij verstrekt. Daarom vraag ik u mij zo volledig mogelijk inzicht te geven in uw persoonlijke en financiële situatie en wensen. Dit kan soms persoonlijk gevoelige informatie zijn. Om uw belangen echter optimaal te kunnen behartigen, is het belangrijk alle elementen in kaart te hebben. Uiteraard ga ik met alle informatie die u mij verstrekt, uiterst vertrouwelijk om.

Mijn uurtarief bedraagt voor particulieren € 150,- per uur exclusief btw en voor zakelijke klanten  € 175,- per uur exclusief btw. Indien u voornemens bent een verzekeringsproduct af te nemen is hierover geen btw verschuldigd, anders wel.

U kunt met mij ook in de avonduren afspreken.

Pensioenadvies

Juridische en fiscaal advies over pensioen nodig? Dat kan. Ik werk op uurbasis tegen een redelijk tarief. 

Samen met mijn netwerkpartners bied ik u actuele en optimale kennis op pensioengebied.

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This