06-42159310

beeldlogo

Begrijpelijk pensioen en financieel advies 

Individueel Pensioen/Inkomen

Pensioennext is een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd op het gebied van Pensioen-, Inkomen en Vermogensvorming.

Bent u op zoek naar een goede oudedagsvoorziening of een passende AOV oplossing, dan bent u bij mij goed.

Na een eerste kennismaking maak ik een inventarisatie van uw wensen en doelstellingen. Ik maak een klantenprofiel en schat uw risicobereidheid in. Na een grondige analyse van alle gegevens kom ik tot een advies. Indien gewenst kan ik voor u een passend product bemiddelen en daarna beheren. Ik ben vrij in mijn advies en word alleen door mijn klanten betaald.

Bent u als (financieel) adviseur bezig met uw cliënt en loopt u tegen een pensioenvraagstuk aan? Bijvoorbeeld bij echtscheiding of ontslag en wenst u extra ondersteuning?

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van het pensioenrecht. Mijn uurtarief is scherp, mijn dienstverlening uitstekend en mijn inzetbaarheid is groot. Eventueel kunt u ook in de avonduren met mij afspreken.

Ik ondersteun:

  • professionals (accountants, advocaten, mediators, administratiekantoren)
  • assurantie-adviseurs
  • particulieren
  • werkgevers
  • DGA
  • IB-ondernemers
  • pensioenfondsen

Op pensioengebied ken ik de actuele ontwikkelingen.
Mijn werkmethode is persoonlijk, coachend en professioneel. Zo bereik ik voor mijn relaties een optimaal resultaat.

Francis van Hout

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This