06-42159310

beeldlogo

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies 

Pensioenen en arbeidsongeschiktheidsproducten zijn complexe producten en spreken in het geheel niet tot de verbeelding. Ze kosten veel geld en je hebt er pas in de toekomst, of misschien wel nooit, plezier van. Toch is zo’n appeltje voor de dorst geen overbodige luxe meer, in een maatschappij waarin de overheid steeds vaker terugtreedt.

De materie inzichtelijk een aanspreekbaar maken, is voor mij een drijfveer. Een goed inzicht in de wensen en doelen van mijn cliënten is een uitgangspunt. Het is voor mij van groot belang dat mijn cliënten écht iets hebben aan mijn oplossingen. Het bieden van inzicht, oplossingen, nadere gedachtebepalingen of het voorkomen van (fiscale) claims. Indien gewenst bemiddel ik in verzekeringsproducten. Graag ben ik van toegevoegde waarde.

Na mijn studie Nederlands Recht ben ik al weer 17 jaar actief in de (pensioenrecht)advisering. Als pensioenjurist, beleidsadviseur en manager heb ik gewerkt bij Delta Lloyd levensverzekeringen N.V. en bij Zwitserleven. Daarnaast ben ik 8 jaar werkzaam geweest in het notariaat als juridische adviseur op het gebied van vastgoed en estate planning.

Op dit moment heb ik mijn eigen onderneming en los ik vraagstukken op van particulieren en professionals met name op het gebied van pensioen.  Ik ben in het bezit van de AFM vergunning WFT Pensioen. Tevens ben ik lid van de vereniging van pensioenrecht en het ITCO, de beroepsvereniging voor transformatieve mediators.

Vanuit mijn bedrijf Pensioennext ben ik aangesteld als onafhankelijk secretaris van de commissie van bezwaar van pensioenfonds PGB.

Door mijn allround ervaring ben ik in staat voor mijn relaties toegevoegde waarde te bieden door al deze kennisgebieden te combineren in mijn (praktisch gericht) advies. Ik ben 100% onafhankelijk en word betaald door mijn cliënt (of zijn werkgever). Binnen mijn netwerk werk ik samen met topspecialisten. Ik heb aanstellingen bij diverse (grote) verzekeringsmaatschappijen en ben volledig vrij in mijn advieskeuze.

Naast mijn eigen onderneming, ben ik getrouwd en moeder van drie heerlijke pubers. Daarnaast heb ik een erg lieve hond Dax, een Lakeland terriër. Op dit moment ben ik actief als Voorzitter van onze flexwerkplek, Station DenDolderCS, coach bij hockey, vrijwilliger voor een Omgangshuis en regelmatig ben ik als vrijwilliger betrokken bij de Schutsmantel, het bejaardenhuis te Bilthoven. Ik ben een betrokken en benaderbare adviseur met een hart voor mensen.

 

“Plezierig, betrouwbaar en begrijpelijk”

Kernwaarden

De klant stel ik centraal, in alles wat ik doe. Plezierig, betrouwbaar en begrijpelijk. Dat zijn mijn kernwaarden.

 

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This