06-42159310

beeldlogo

Een passende en begrijpelijke oplossing 

Pensioen Communicatiescan

Met goede pensioencommunicatie voldoet u als werkgever aan uw zorgplicht. Bent u al compliant?
Wij zijn een specialist op het gebied van pensioencommunicatie.

Financieel Fit

Geldzorgen. Ze zorgen ervoor dat we minder gelukkig, mobieler en productiever zijn.
Financiële fitheid speelt een grote rol als het gaat om duurzame inzetbaarheid.

Collectief Pensioen

Eén van de meest complexe en waardevolste arbeidsvoorwaarde is pensioen. Een oudedagsvoorziening voor uw werknemers, een voorziening voor de nabestaanden bij overlijden. 

Individueel Pensioen/Inkomen

Bent u op zoek naar een goede oudedagsvoorziening? Of wenst u een nieuwe pensioenregeling op te zetten of de huidige pensioenregeling aan te passen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

AOV     

Arbeidsongeschiktheidsverzekering –  Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd op het gebied van Pensioen-, Inkomen en Vermogensvorming. Bent u op zoek naar een passende AOV oplossing?

Kennisspecialist Pensioenrecht

Jarenlang heb ik ervaring op het gebied van pensioenadvies en pensioenjuridische kwesties. Deze kennis stel ik nu op betaalbare en praktische wijze beschikbaar voor mijn netwerk.

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This