06-42159310

Bijdragen aan jouw geluk

december 2017

Vanochtend liep ik met mijn hond door het prachtige gebied van Houdringhe, dicht bij ons huis. Het landschap was prachtig wit en feeëriek. Mijn hond en ik genoten volop. In de verte hoorde ik het gelach van schoolkinderen, heerlijk spelend in de sneeuw. Dit is geluk. Dit ongrijpbare moment, het voelde heerlijk licht en toch ook vol. Wat is geluk? Wat maakt jou gelukkig?

Uit onderzoek blijkt dat ‘ervaringen’ die we hebben meer geluk opleveren dan de aanschaf van spullen. En toch zijn we daar vaak veel meer op gericht. Een basisvoorwaarde voor geluk is in ieder geval het ontbreken van ongeluk. En vaak zit ongeluk in een klein hoekje.

Om je gelukservaringen te realiseren en om de gevolgen van ‘ongeluk’ te voorkomen is het gewenst je financiën goed op orde te hebben. Niet als uitgangspunt, maar als middel om tot jouw geluk bij te dragen.

Ik ga dit gesprek graag met mijn relaties aan. Uitgangspunt voor een goed advies is een goed beeld van mijn klant. Wie is mijn klant en wat zijn zijn dromen en ambities? Wat is écht belangrijk? Deze uitgangspunten vormen een leidraad voor plannen die je kunt gaan maken om dit te realiseren. Wat is er nodig om de dromen te realiseren? En zijn er aandachtspunten voor als het ‘ongeluk’ toeslaat?  Welke risico’s loopt de klant?

Tegelijkertijd breng ik de huidige financiën in kaart. De risico’s worden helder, de haalbaarheid van de gestelde doelen inzichtelijk. In een persoonlijk gesprek licht ik alles toe, zodat het voor de klant helder wordt.

Vanuit alle input die er dan is, ontwikkel ik een persoonlijk financieel actieplan. Misschien kun je je spaargeld beter beleggen, ben je dubbel verzekerd of is een ander product voor jou een betere oplossing? Je krijgt grip op je financiën en vanuit deze gedachte blijf ik mijn klant graag verder bedienen. De rust die hier vanuit gaat, draagt weer bij aan zijn geluk.

Geluk is niet in geld uit te drukken. Het gevoel een klant oprecht goed te helpen bij het realiseren van zijn dromen en geluksmomenten en te voorkomen dat hij door onwetendheid en omstandigheden in (financieel) ongeluk terecht komt, draagt weer bij  aan mijn geluk.

 

Wilt u een betrokken advies of met mij van gedachten wisselen over dit onderwerp?
Neem contact op met mr. Francis van Hout tel 0642159310 of kijk op de website www.pensioennext.nl

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This