06-42159310

beeldlogo

Minder keuzestress door Financieel Inzicht 

Financieel Inzicht

Ik ben er trots op dat ik één van de 1000 kantoren in Nederland bendie een AFM-vergunning voor pensioenadvies heeft. Pensioen- en inkomensadvies is dan ook dé pijler van mijnbedrijf. Ik ben 100% onafhankelijk. Mijn hart en ervaring ligt op het gebied van de oudedagsvoorzieningen en financieel inzicht.

Wilt u een persoonlijk Financieel Inzicht. Dat kan! Met behulp van planningsprogrammatuur maak ik op een heldere en pragmatische wijze uw financiële situatie inzichtelijk. U krijgt als het ware een financiële foto en weet of u uw doelen kunt bereiken. Samen maken we een actielijst om uw wensen tot werkelijkheid te laten komen

De huidige advies markt vraagt om specialisatie.
Een goede samenwerking versterkt beide partijen. Alles in belang van onze klant.

 

Francis van Hout

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This