06-42159310

Datum

18 okt 2018
Expired!

Tijd

19:30

Labels

Lezing

Lezing:
ZZP ondernemerschap;
Pensioen opbouw voor zzp´ers

Verpleeg Collectief biedt in samenwerking met Pensioennext een lezing aan in het Ondernemershuis te Zeist rondom het thema ZZP ondernemerschap en Pensioen opbouw voor zzp’ers.

Pensioen

Gekscherend wordt de ZZP’er wel eens de ‘Zelfstandige Zonder Pensioen’ genoemd. Hier zit wel een kern van waarheid in. Uit onderzoek blijkt dat 42% van de zzp’ers zijn pensioen niet heeft geregeld. Werk je als zelfstandig ondernemer dan moet je zelf voor jouw oude dag zorgen. Alleen een AOW is veelal onvoldoende. Jouw pensioen lijkt ver weg en wellicht is het voor jou moeilijke materie.

Het is prettig om te weten waar jij en/of jouw partner financieel aan toe zijn. Ook voor het geval je arbeidsongeschikt wordt of je onverhoopt komt te overlijden. Wat heeft dat voor consequenties voor jouw partner en/of je kinderen.

Pensioenadviseur en juriste, mr. F.A. van Hout, legt jou in heldere woorden uit welke manieren er zijn om jouw pensioen, arbeidsongeschiktheidsrisico of overlijdensrisico zelf te regelen. De lezing zet aan tot denken en actie. De allerbeste Pensioen Tip is dan ook: start vandaag.

Mr. F.A. van Hout, pensioenadviseur en juriste bij Pensioennext gevestigd in Den Dolder

Waar:
Ondernemershuis te Zeist, 1e Dorpsstraat 13 te Zeist

Wanneer:
Donderdag 18 oktober vanaf 19:30 uur ontvangst met koffie.
Start lezing 20:00 uur met mogelijkheid tot vragen stellen.
Aansluitend borrel met hap

Deelname is kosteloos en wordt aangeboden door Pensioennext en het Verpleeg Collectief.

Graag van te voren aanmelden per e-mail!
margot@verpleegcollectief.nl

Urenschema

Day 1

19:30 - 20:00
Ontvangst met koffie
20:00
Lezing met mogelijkheid tot vragen stellen