06-42159310

Datum

28 nov 2018
Expired!

Tijd

19:30

Lezing:
Pensioen en ZZP Ondernemerschap

Boom Boekhouderij en Inkomenshulp Kroeze organiseren samen met Pensioennext op 28 november een lezing rondom het thema ‘Pensioen en ZZP Ondernemerschap’.

Pensioen
Gekscherend wordt de ZZP’er wel eens de ‘Zelfstandige Zonder Pensioen’ genoemd. Hier zit wel een kern van waarheid in. Uit onderzoek blijkt dat 42% van de zzp’ ers zijn pensioen niet heeft geregeld. Werk jij als zelfstandig ondernemer dan moet jij zelf voor jouw oude dag zorgen. Alleen een AOW is veelal onvoldoende. Jouw pensioen lijkt ver weg en wellicht is het voor jou moeilijke materie.

Het is prettig om te weten waar jij en/of jouw partner financieel aan toe zijn. Ook voor het geval jij arbeidsongeschikt wordt of jij onverhoopt komt te overlijden. Wat heeft dat voor consequenties voor jouw partner en/of je kinderen?

Pensioenadviseur en juriste, mr. F.A. van Hout, legt jou in heldere woorden uit welke manieren er zijn om jouw pensioen, arbeidsongeschiktheidsrisico of overlijdensrisico zelf te regelen. De lezing zet aan tot denken en actie. 
De allerbeste Pensioen Tip is dan ook: start vandaag.

Mr. F.A. van Hout is pensioenadviseur en juriste bij Pensioennext gevestigd in Den Dolder

Waar:
Wetering 2 te Vleuten
Wanneer:
Woensdag 28 november vanaf 19:30 uur ontvangst met koffie.
Start lezing 20:00 uur met mogelijkheid tot vragen stellen. 
Aansluitend borrel met hap

Deelname aan “Pensioen en ZZP Ondernemerschap” is kosteloos en wordt u aangeboden door Boom Boekhouderij, Inkomenshulp Kroeze en Pensioennext.

Graag van te voren aanmelden per e-mail!
vanhout@pensioennext.nl

Urenschema

Day 1

19:30 - 20:00
Ontvangst met koffie
20:00
Lezing met mogelijkheid tot vragen stellen
Aansluitend
Borrel met hap