06-42159310

beeldlogo

Financieel inzicht vermindert stress 

Financieel Fit

Geldzorgen. Ze zorgen ervoor dat we minder gelukkig, mobieler en productiever zijn. Ze leiden vaak tot stress, concentratieverlies, een (tijdelijk) lager IQ en verzuim.

Werknemers
13% van de werknemers heeft op dit moment zorgen of vragen over geld. 78% van de werknemers zou het liefst bij hun werkgever terecht kunnen als zich een situatie voordoet die financiële gevolgen heeft. Denk aan minder werken, vervroegd of deeltijd pensioen of minder inkomen door arbeidsongeschiktheid.

Financiële fitheid speelt een grote rol als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Inzicht in de financiële situatie geeft medewerkers handelingsperspectief.

Het is daarom van belang dat de werknemer bij ú terechtkan.
Bied financieel advies aan als arbeidsvoorwaarde en neem de kosten voor uw rekening.
Dit kunt u doen bij de start of wijziging van uw pensioenregeling. Of bij gebeurtenissen met een grote financiële impact, zoals scheiding of ontslag.
Sommige werkgevers bieden hun medewerkers iedere 5 jaar een financieel advies aan.

Pensioennext helpt u (en uw HR afdeling ) hierbij met de ‘Financiële foto’. Samen met de werknemer maken wij een overzicht van de financiën en leggen dit vast in een begrijpelijk adviesrapport. De werknemer kan alle vragen stellen. Begrijpelijk en benaderbaar. En voor u betaalbaar.
Wilt u meer weten of een offerte? Neemt u gerust contact op.

ZZP’ers
Natuurlijk bent u druk met het ontwikkelen van uw eigen business en heeft u geen tijd om even stil te staan bij een Financieel Plan. Maar toch. Vandaag hiermee beginnen is het verstandigst. Niet uitstellen.
Welke inkomens risico’s loopt u eigenlijk? Bij arbeidsongeschiktheid en bij overlijden? En heeft ueigenlijk een reservepotje ‘geld voor later’? Hoeveel heeft u eigenlijk nodig?

Financieel inzicht biedt u handelingsperspectief. Pensioennext helpt met een ‘financiële foto’. Samen met ú maken we een overzicht van uw financiën (1 uur) en een financieel plan. U kunt alles nalezen in een adviesrapport. Duidelijk, begrijpelijk en betaalbaar.
Deze financiële foto kunnen wij u aanbieden voor slechts € 295,- excl. btw

Particulieren
Bent u onlangs gescheiden of bent u voornemens te scheiden? U heeft totaal geen inzicht in uw huidige en/of toekomstige inkomsten? Pensioen moet u delen. Hoeveel bouwt u nog op? Dat soort vragen. Financieel inzicht geeft dan rust. U weet hoe u ervoor staat. U kunt een plan maken of weet uw onderhandelingspositie.
Ook in andere situaties, denk aan arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid kan financieel inzicht rust bieden.

Pensioennext maakt samen met u een ‘financiële foto’ van dit moment en kan dan samen met u uw nieuwe positie bepalen (duur ongeveer 1 uur). Alles wordt vastgelegd in een overzichtelijk en begrijpelijk rapport.
Inzicht vermindert stress. U heeft houvast en een nieuw uitgangspunt.
Deze financiële foto kunnen wij u aanbieden voor slechts € 295,- excl. btw

Op pensioengebied ken ik de actuele ontwikkelingen.
Mijn werkmethode is persoonlijk, coachend en professioneel. Zo bereik ik voor mijn relaties een optimaal resultaat.

Francis van Hout

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2019 Pensioennext

Share This