06-42159310

Financieel inzicht en gemoedsrust

Financieel inzicht en gemoedsrust: een onafscheidelijk duo.

22 januari 2024

Financieel inzicht is een belangrijk onderdeel van het leven. Het kan u helpen om uw huidige financiële situatie te begrijpen en te bepalen of uw toekomstige doelen haalbaar zijn. Het kan helpen financiële onzekerheden te verminderen. Hierdoor krijgt u minder stress, waardoor u meer gemoedsrust krijgt. Kortom, financieel inzicht en gemoedsrust zijn onafscheidelijk.

Financieel inzichit

Een goed financieel inzicht in uw oudedagsvoorziening is van groot belang voor een stabiele financiële toekomst. Het is daarom essentieel om een overzicht en inzicht te hebben van alle inkomsten zoals pensioen, lijfrenten en uitkeringen. Dit geeft u de mogelijkheid om tijdig bij te sturen en zelf extra spaarkapitaal op te bouwen voor een goed pensioen.

Ik begrijp dat het lastig kan zijn om inzicht te krijgen in uw oudedagsvoorziening. Daarom bied ik een financieel inzicht gesprek aan waarmee u inzicht en overzicht krijgt in uw financiële situatie. Graag denk ik met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek van ongeveer 1,5 uur zorg ik ervoor dat u volledig inzicht krijgt in uw financiële situatie. Ik stel samen met u een rapportage op. U ontvangt twee rapporten die ik na ons gesprek aanvul met een overzicht met aandachtspunten en een actielijst. Deze rapporten geven u de mogelijkheid om goede keuzes te maken. U weet hoe u ervoor staat. Ik denk met u mee bij het maken van een pensioenplanning. In het financieel rapport is uw pensioenopbouw in kaart gebracht. U kent uw situatie en kunt aanvullende opties zoals sparen of beleggen overwegen.

Actietarief

Voor de maanden januari en februari betaalt u voor dit adviesgesprek met twee rapporten slechts € 695,- (inclusief btw). Hierbij ga ik uit van een maximale tijdsbesteding van 2,5 uur.

Waarom kiezen voor Pensioennext?

Ik bied u een persoonlijke en professionele aanpak voor uw pensioenplanning. Met meer dan 35 jaar ervaring in het adviseren van klanten over hun pensioen, begrijp ik dat pensioenplanning een complex proces is. Daarom bied ik u een op maat gemaakt advies dat past bij uw financiële situatie en toekomstige doelen. Ik begeleid u stap voor stap bij het maken van de juiste beslissingen voor uw pensioen. U bent volledig op de hoogte van de risico’s en voordelen van elke optie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Natuurlijk ben ik op de hoogte van de nieuwste wetgeving en regelgeving omtrent pensioenen.

Een afspraak maken? Dat kan!
Maak vandaag nog een afspraak en zorg voor een stabiele toekomst.

Pensioennext
Uw kennispartner op pensioengebied

Bel mij op 06-42159310 of stuur een e-mail naar vanhout@pensioennext.nl.
Voor meer informatie: www.pensioennext.nl.

 

Korte lijnen en persoonlijke aandacht.

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This