06-42159310

beeldlogo

Pensioenrecht is een specialisme

Kennisspecialist Pensioenrecht

Jarenlang heb ik ervaring op het gebied van pensioenadvies en pensioenjuridische kwesties. Deze kennis stel ik nu op betaalbare en praktische wijze beschikbaar voor mijn netwerk.

Adviseurs die niet dagelijks, maar wel regelmatig pensioenvraagstukken tegenkomen kunnen met hun vragen bij mij terecht. Zelfstandige advocaten, mediators, administratiekantoren, intermediair, kleine belastingadvieskantoren en HRM afdeling zijn mijn klanten.

Ook verzorg ik regelmatig blogs, presentaties en lezingen. Zie mijn agenda.

Wilt u gebruik maken van mijn pragmatische en uitgebreide juridische kennis?

Graag kom ik met u in contact en gezamenlijk met u maak ik uw hulpvraag concreet en helder.

  Het pensioenrecht en alle regels omtrent verzuim en arbeidsongeschiktheid en alle fiscale regels die hierbij gelden vragen om specialistische kennis.
  Graag ondersteunen wij uw dagelijkse praktijk met onze expertise.
  Onze Kennisdesk is voor u een betaalbare partner.

  Francis van Hout

  Pensioennext

  Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

  Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

  Ga Naar

  Home

  Contact

  Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
  3734 BL Den Dolder

  Postadres:
  Soestdijkseweg Noord 374
  3723 HK Bilthoven

  06-42159310
  Stuur een e-mail

  Disclaimer

  Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

  Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

  Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

  Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

  © 2020 Pensioennext

  Share This