06-42159310

Nabestaandenpensioen

Nabestaandenpensioen: partner aangemeld?

september 2020

Ben je samenwonend en is jouw pensioenregeling via jouw werkgever geregeld?
Wil je dat jouw partner in aanmerking komt voor het nabestaandenpensioen? Denk er dan aan dat je jouw partner aanmeldt als partner bij het betrokken pensioenfonds of verzekeraar. Vaak worden nadere voorwaarden gesteld, zoals een samenlevingscontract. Soms moet je een aanmelding na 5 jaar herhalen, zodat het pensioenfonds nog steeds kan vaststellen wie jouw partner is. Lees het pensioenreglement door.

Als je getrouwd bent en in Nederland woont, hoef je niets te regelen.

 

Meer weten of ondersteuning?

Adviesbureau Pensioennext
voor uw pensioen en AOV advies

Bel mij op 06-42159310 of stuur een e-mail naar contact@pensioennext.nl.
Voor meer informatie: www.pensioennext.nl.

 

Korte lijnen en persoonlijke aandacht.

Pensioennext

Ik help u met het oplossen van uw (pensioen)vragen door een helder en begrijpelijk advies te geven. Samen met u maak ik een stappenplan zodat u grip houdt op het adviestraject en de kosten.

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en begrijpelijk advies

Ga Naar

Home

Contact

Bezoekadres: Stationsgebouw Den Dolder CS Dolderseweg 148A
3734 BL Den Dolder

Postadres:
Soestdijkseweg Noord 374
3723 HK Bilthoven

06-42159310
Stuur een e-mail

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Pensioennext kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Pensioennext, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Pensioennext heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

© 2020 Pensioennext

Share This